tirsdag 26. juni 2012

Strøm ganger to

I dag var jeg hos manuellterapeuten halv ti, og han satte på strøm på nakken og ryggen de siste ti minuttene for å avspenne musklene (litt siden jeg hadde reagert så kraftig og vært våken og kvalm over halve natten sist han skulle løsne på en låsning bak i ribbena). Dette var heldigvis ikke så vondt, men det er rart å ligge der og føle og se armen/skulderen heve seg av seg selv, og ha følelsen av å bli "kløpet" på muskelen til armen jeg ligger på - siden den ikke kunne heve seg.

Apparatet:

Jeg har begynt å øve på knoper. Skal jeg få tatt båtførerprøven i år, må jeg lære meg disse :-)

Litt senere, kl.13, hadde jeg time igjen hos Bailine som jeg prøver ut siden jeg ikke kan trene og er redd for at kroppen skal forfalle :S
Der kobles jeg opp mot mange elektroder (tror jeg det heter), og hører på en cd med info om kostholdet jeg skal følge den uken - mens musklene jobber i herdig. Figurforming med andre ord.

Etter turen dit var det på tide og lufte hunden igjen, og siden været var som det var ville jeg teste ut å sykle med Kid igjen. Det går overraskende bra, bortsett fra at han er bortskjemt med å kunne vandre fra side til side - noe som er litt problematisk når jeg sykler ved siden av ;-)

Vi syklet ned til Nadine som har ferie, også gikk hun med Kid opp til Kolbotn med meg syklende rolig ved siden av.
Der ble det lunsj på Terrassen. Tapas! Nam!

Min kjære kjøpte leke til Kid siden han hadde bursdag, her holder han på å prøve og lære Kid spillet ;-)

1 kommentar:

Tina sa...

Strøm høres så voldelig ut, hehe, men jeg har selv hatt noe slikt når jeg var hos kiropraktoren. Han syntes ikke akupunkturen hjalp godt nok så han satt sånne små startkabler på to nåler. Og det er ganske rart å se musklene jobbe slik når man ligger i ro ;)
Så ut som det var godt å komme seg på sykkelen litt da, kan jo ikke være deilig å ikke få trent noe særlig sånn som beina er nå.
Og søte Kid som har fått gave awww :)