lørdag 30. juni 2012

Så lenge du har sol i hjertet og sol i sinnet... ;-)


I dag har det vært møkkavær siden vi stod opp (noe som var senere enn normalt, samboer har fri og vi kunne ligge lenge). Hadde fått beskjed om at samboer skulle ha amerikanske pannekaker til frokost med lønnesirup. Vi kjøpte en pakke i Sverige sist vi var på harrytur, som du skal blande med melk, olje og egg. Jeg som for tiden er på lavkarbo, skal jo ikke ha i meg hvetemel osv, så jeg leita rundt og fant en oppskrift på lavkarbolapper hos lenabeatrice.net.
De var gode, men de er laget av kokosmel - så du burde like kokos om du lager de. Også hadde de konsistens som litt grove lapper. Kan fint lage de igjen :-)

I går hadde vi faktisk fisk til middag, i form av fiskekaker vi hadde liggende i fryseren med epletzatziki, kålrabistappe og tomat. Prøver å tømme fryseren for mat siden vi skal på harrytur i morgen ;-)
På onsdag hadde vi faktisk salmalakssalat, så her fikk jeg fisk to dager på rad! Woho!

Så over til mer mat ;-) Vi hadde valgt å ta lunsj på Gamle Tårnhuset restaurant her å Kolbotn, siden vi hadde et "15% på lunsj" kort.
Andreas valgte en kyllingconfitsalat og var kjempefornøyd. Jeg valgte dagens suppe som var laget på strandkrabbe med laks, ishavsrøye, kveite og reker. KJEMPEGOD!

Etter å slappet av noen minutter hjemme, kledde vi på oss for regnværet og tok med oss dyret ut. Vi kjørte til Greverud og parkerte ved klubbhuset til Oppegård IL. Derfra gikk vi rundt omkring i skogen og lette etter geocache'r. To timer gikk med og det var deilig ute! Finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær ;-)














Og Kid rulla og rulla på tur, det klødde jo noe så voldsomt i pelsen!!! ;-)

Til middag i dag hadde vi bestemt oss for andebryst, fra fryseren den og ;-)
Det er jo så MYE billigere i Sverige! Til anda ble det blomkålpurre med wasabi (takk til Christoffer Skjuve på klikk.no! det var kjempe godt til), brokkoli, avokado og stekte grønnsaker.
Til dessert ble det hjemmelaget mynteis med sjokolade :-D

Ingen kommentarer: